Bedste drone til den øvede

DJI Mavic Pro

Den bedste drone i testen!

Mavic’en er den bedste drone vi har prøvet til dato! Dronen er ultra let at styre, og det Integreret 4K kamera, 12 MP, laver de mest fantastiske film. Vi testede drone i midten af Aarhus, og kontroldistance var helt ufattelig. Samtidigt er Mavic’en næste skabt til at tage med ud at rejse. Drone kan pakkes sammen, så den fylder mindre end et spejlreflekskamera. Så man kan have den med over alt.

DJI Phantom 4

Fantastisk kameradrone!

Phantom 4’eren er fantastisk at flyve med, og på Sportsmode rammer drone hele 72km/t. Dronen har indbygget 4K-kamera med forbedret linse og kvalitet. Den er rigtig let at lave film med. Selv en nybegynder kan lave en flot film indenfor de første time af flyvning. Dronen har Sense og Avoid, så den undviger automatisk forhindringer.

DJI Inspire 2

Toppen af poppen!

Denne drone er virkelig toppen af poppen, men prisen er også derefter. Dronen kan flyve hele 94 km/t. Drone kan flyve i 25-27 minutter og rækkevidden er 7 km. Videoopløsning: er 5,2K/4K.

S800

En fantastisk flyver!

Dronen er bygget på et professionel Hexa-rotor platform. Den har nogle højt ydende motorer og effektive kulfiber propeller

Den kan får i Evo, som er endnu vildere at flyve med!

PARROT BEBOP 2

Billig professional kameradrone!

Parrot er kendt for at lave nogle virkelig gode droner, og Bebob er ingen undtagelse. Denne unikke kameradrone laver nogle virkelig flotte videoer. Især hvis man tager prisen med i beregningen. Kvaliteten af videoerne er helt i top, og ligger sig op af DJI’s droner. Prøv evt. og se en youtube video af dronen. Jeg vil klar anbefale denne drone!